Hirdetés

Stohl csak jó színészekkel barátkozik, Fenyő Iván nem lett az

Virág Márton portré Virág Márton
Buci a Rád csörgök című interjúsorozat vendégeként kegyetlen őszinteséggel mondta el a véleményét a házgazda Fenyő Ivánról.

Az interjú közben kiderült: Stohl Luca édesapja csak jó színészekkel szeret barátságot ápolni, ezért tart tisztes távolságot Fenyőtől. – Mi soha nem dolgoztunk együtt, csak azt láttam, hogyan viseled a színészeted és magad. Bármit is láttam tőled, engem nem győztél meg. Van egy képem, egy gondolatom rólad, és azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell nekünk annyira jóban lenni – kopogtak Stohl meghökkentő szavai.

Pedig a két színész évtizedek óta dolgozik ugyanabban a szakmában. A Mintaapákban közösen is szerepeltek, de igazán sosem voltak jóban - írta a Blikk. A miértre maga Stohl András adott választ: Fenyő Iván Rád csörgök című interjúsorozatának vendégeként. Elárulta: azért nem lettek barátok, mert nem tartja jó színésznek Fenyő Ivánt.

Hát nem volt túl jó Fenyő Ivánnak lenni, amikor Stohl beszélt róla
Hát nem volt túl jó Fenyő Ivánnak lenni, amikor Stohl beszélt róla Forrás: TV2

Én igazából csak úgynevezett közönségfilmekben láttalak. Színészemberként nyilván próbálod nézni a másikat, és ha a másiknak van egy erős egója, erősen tartja magát valamire, amit te nem nagyon értesz, mert nem nagyon hiszed, hogy az alá van támasztva, akkor azt gondolom, hogy nyilván nem vagyunk barátok – tette hozzá Buci.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés