Hirdetés

Sosem hallott titkot árul el a tragikus sorsú szépségkirálynőről Hajas Laci - Előkerült egy fotó is

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Újra szépségkirálynőt választ Magyarország, a zsűriben ezúttal is ott van Hajas László. A sztárfodrász mint ahogyan évtizedeken át, idén is a versenyzők frizurájáért felel majd, a Naphire.hu-nak interjújában pedig egy sosem hallott titokról is lerántotta a leplet: 1986-ban a versenyt alig 16 évesen megnyerő, majd tragikus körülmények közt elhunyt Molnár Csilla frizuráját is ő készítette. Előkerült egy fotó is.

Szombaton egy óbudai fotóstúdióban tartották a Miss World Hungary 2023 első castingját, ahol több mint száz lány izgatottan, apró bikiniben toporgott, hogy megmutathassa magát a szakemberek és sztárok tömkelegétől hemzsegő zsűrinek. Az ítészek között ezúttal is ott volt hazánk egyik legismertebb sztárfodrásza, aki évtizedek óta rendre készen áll, hogy a legszebbek frizurája is tökéletes legyen. Hajas Laci a Naphire.hu-nak az első mustrát követően összegezte a tapasztalatait, és azt is, mi mindenben dönthet ő, vagy tehet javaslatot. “Most is voltak olyan lányok, akiknél lehetett látni, hogy odafigyelnek a hajukra és az összképre is - abszolút képben vannak a trendekkel. De voltak olyanok is, akik apró lenövéssel és kevésbé higiénikus frizurával érkeztek” - kezdte a sztárfodrász a Naphire.hu-nak.

Hajas László
Hajas László Fotó: Magyarország Szépe

Majd azt is elismerte: ha úgy ítélik meg, akár a versenyzők hajszínén is változtatnak, minden évben van erre példa, nem is egy. “Első körben körülbelül 20 lányt választunk ki. Majd megnézzük a csapatommal őket.  Ha valakinek esetleg tetszik a szeme, tetszik az arca, de nem tetszik a haja színe - túl szőke, vagy túl sötét, akkor egy picikét csiszolunk és átalakítjuk. Minden évben van egy 2-3 lány, akinek változtatunk a hajszínén” - mondta lapunknak, és azt is hozzátette: akár a fazonján is. S mint az a kérdésünkre kiderült, nem volt ez másképp 1986-ban sem, amikor 50 év után rendezték meg újra a versenyt, amit egy bizonyos Molnár Csilla nyert.

“Emlékszem, levágtam a királynő haját és gyönyörű haja volt” - idézte fel Hajas az emlékeit Molnár Csilla kapcsán, aki alig 9 hónappal a megkoronázása után, 1986. július 10-én tragikus körülmények között az életét vesztette. “Már akkor érezhető volt, hogy ő fogja nyerni a versenyt, az összes királyi televíziós kamera körülötte sürgött-forgott folyamatosan” - tette hozzá Hajas, akiről a Naphire.hu egy képet is talált az interneten, amelyen fiatal fodrászként épp az alig 16 esztendős leendő királynő haját igazítja a verseny előtt. Akkor feltehetően még maga sem gondolta, hogy ilyen szomorú emlék lesz majd egyszer ez a kép, és ilyen borzalmas tragédia miatt vonul be a történelembe ez a fiatal és gyönyörű fonyódi lány.

Molnár Csilla 37 évvel ezelőtti tragédiáját máig nem felejtette el az ország. Köztudott: a lányt édesanyja támogatta a szépségkirálynő-választásban, apja azonban féltette tőle. Halálát huszonnégy szem lidocain tabletta okozta, állítólag szerelmi bánatában vehette be őket. A Blikk korábbi cikke https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/molnar-csilla-magyarorszag-szepe-ongyilkossag/lbfh3de szerint halála napján este a Korda házaspár koncertjére ígérkezett. És aznap akarta elhagyni a családi házat is, hogy 20 évvel idősebb szerelméhez, a válófélben lévő diszkótulajdonoshoz, Futács Károlyhoz költözzön. Molnár Csilla 54 éves lenne.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés