Hirdetés

Sorozatgyilkos tartja rettegésben Nyíregyházát

Nap Híre portré Nap Híre

Fagyállóval mérgezi valaki a macskákat Nyíregyházán. 

Sorra kényszerülnek házikedvenceik eltemetésére a Nyíregyháza Oros városrészén élők, miután valaki hónapok óta fagyállóval mérgezi a környék cicáit. A gazdik jellemzően túl későn veszik észre a bajt, a macskáknak pedig ekkorra már jellemzően habzik a szája és a veséjük is leáll – írja a Tények

Egy helyi megelégelte, és Facebook-csoportban kért segítséget, a környéken élők reakciója viszont még őt is váratlanul érte. Tömegével érkeztek a hozzászólások a bejegyzés alá, miszerint mások is érintettek a kegyetlen macskagyilkosságokban, ami ráadásul már februárban is gondot okozott néhány családnál.

"A macskatulajdonosoktól szeretném kérdezni, hogy nem tapasztaltatok-e macskák mérgezését? Oroson lakunk, az utcánkban 2 elpusztult, állítólag fagyállótól, és most a mienk is rosszul van, leállt a veséje…" – írta posztjában a segítségkérő április elején, amire percek alatt több tucatnyi hozzászólás érkezett. „Demecserben is elpusztult a cicánk. Valószínűleg mérgezés, mert habzott a szája” – érkezett a válasz, de egy másik, orosi kommentelőnek is búcsúznia kellett kedvencétől.

A probléma tehát úgy tűnik, egyre szélesebb körben terjed, egy hozzászóló elárulta, a Magyar utcában is több, hasonló esetről hallott már. Nemrég ráadásul kutyákra is „vadászott” az állatkínzó, akkor viszont szögekkel átszúrt és mérgezett kolbászkarikákkal próbáltak végezni az állatokkal.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés