Hirdetés

“Keddre meg kell gyógyulnom!” Friss hírek az ATV covidos műsorvezetőiről - fotók

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap derült ki, mindketten elkapták a nyaralásuk során a koronavírust, azóta ki sem mozdulhatnak az otthonukból. A Naphire.hu telefonon érte el őket.

Somos András és Gulyás Eszter (Disney Springs - Orlando)
Somos András és Gulyás Eszter (Disney Springs - Orlando)

Mint ahogyan azt a Naphire.hu elsőként megírta, kovid fertőzéssel érkezett haza a kéthetes amerikai útjáról az ATV népszerű sztárpárja. Gulyás Eszter tünetei már egy hete jelentkeztek, így ő a kinti programokon onnantól kezdve már nem is tudott részt venni. Párja, Somos András a hazaérkezésük másnapján, vasárnap lett rosszul. A tesztjeik pozitívak lettek, így ők azóta is karanténban vannak. Az ATV Start és Fórum műsorvezetőjét így telefonon értük utol, volt miről mesélnie.

“Eszternek már nem sok tünete van, a tesztjén is halvány a csík” - kezdte Somos András, aki egyelőre ezt magáról nem mondhatja el. “Lázam két napja volt, hőemelkedésem utoljára szerdán este volt, 37,2, de tüneteim még vannak. Ma már teljesen láztalan vagyok, de még köhögök és fáj a torkom. Gyógyszert viszont nem szedek, csak vitamint, úgyhogy ez is nagyon biztató.” - magyarázta és azt is hozzátette: a tapasztalataik és a kalkulációik alapján egy tíz nap tűnik a reális időnek, mire megszabadulhatnak a kényszerpihenőből.

Somos András és Gulyás Eszter (Universal’s Island of Adventures)
Somos András és Gulyás Eszter (Universal’s Island of Adventures)

“Ha nem tudtam volna, hogy ez kovid, akkor elvileg visszamehettem volna dolgozni, csak nekem a képernyőn le kell venni a maszkot. Így logikus volt, hogy ki kell zárnom a koronavírus-fertőzést, ezért is teszteltünk” - mondta a Naphire.hu-nak, és hiszi, rövidesen jó hírekkel szolgálhat majd. “Abból gondolom, hogy még 5 nap, hogy Eszternek az első tünete egy hete jelentkezett, most nagyon halvány a csíkja, ami azt jelenti, a 8-9. napon lesz neki körülbelül negatív a tesztje. Keddre meg kell gyógyulnom!”.

Az ATV népszerű műsorvezetője addig sem unatkozik. “Nekem rengeteg ügyvédi megbízásom van, ezzel azért foglalkozom közben. De ezzel a problémakörrel is csak most tudok foglalkozni, hogy elmúlt a lázam. Ha fáj a fejed, vagy lázas vagy, nem tudsz semmire koncentrálni” - mondta Somos András.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés