Hirdetés

Nagy az öröm: két műsorvezető is visszatérhet az ATV képernyőjére

Nap Híre portré Nap Híre

Gyorsjelentésként közölte az egyikük hétfőn: kedden mindketten újra a fedélzeten lesznek.

Az elmúlt napokban kis túlzással az egész ország aggódhatott az ATV két népszerű műsorvezetőjéért: a magánéletben egy párt alkotó Somos András és Gulyás Eszter egy kéthetes nyaralást követően ért úgy haza, hogy mindketten elkapták a koronavírus új mutánsát. Néhány nap csúszással jelentkeztek a tüneteik, amelyek lázban, köhögésben és torokfájásban nyilvánultak meg.

Somos András a Naphire.hu legutóbbi megkeresésre már azt is “kiszámolta”, reményei szerint ezen a héten már negatív lehet a tesztjük. Nos, a jelek szerint igaza lett.

“Gyorsjelentés: 2023. 03.13 mindkettőnk tesztje negatív. Köszönjük az elmúlt egy hétben mindazok támogatását, akik kifejezték jókívánságaikat a gyógyulásunkhoz. Nagyon jòlesett a sok pozitív üzenet. Valószínű, hogy a változáshoz az is hozzájárult, hogy a családjaink gondoskodása révén hiányt nem szenvedtünk” - kezdte bejegyzését a ATV Start és Fórum műsorvezetője. 

Azt is hozzátette: párja, Eszter kedden kezd személyesen is a Híradóban, míg Andrással a hét minden napján találkozhatnak majd a Fórum nézői.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés