Hirdetés

Megható sorokkal búcsúzik Somos András: “Rendkívül élveztem a rádiózást”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Júniustól műsorváltozás lesz a Spirit FM-en, a rádió reggelente a „Bohóc karmai közt” című műsort sugározza majd. Megszűnik az Aktuál, melynek egyik műsorvezetője Somos András volt. A népszerű televízióst a Naphire.hu telefonon érte utol.

“Holnap reggel 7-kor utoljára várok mindenkit egy jó Aktuálra! Spirit FM 92.9. Ajándék volt” - posztolta kedden a közösségi oldalán Somos András, akit az ATV Start és Fórum műsorvezetőjeként is sokan ismernek. A Naphire.hu megkeresésére megható gondolatokat osztott meg az elmúlt két évéről, ami egyben a tűzkeresztségeként is tekinthető, hiszen korábban sosem rádiózott.

“Én annyira szerettem ezt csinálni - noha elképesztően sok készüléssel járt. Tíz különböző közéleti témával kapcsolatos, kemény hír-háttér beszélgetésre kellett készülni minden egyes alkalommal. Különleges hangulatot alakítottunk ki reggelente a kollégákkal, és annak ellenére, hogy korán kellett kelnem, imádtam csinálni” - mondta megkeresésünkre Somos András.

Azt is elárulta, hogy mit visz magával ezekből az esztendőkből szakmailag és emberileg. “Nagyon jó stábunk volt, jó hangulatban teltek a reggelek és a rádiózás műfaját is nagyon megszerettem. Ez az élmény örökre az életem része lesz. Biztos vagyok benne, hogy Tasnádi Andrisék is színvonalas reggeli műsort készítenek majd” - mondta a népszerű műsorvezető.

A Spirit FM-en június 5-től reggelente a Tasnádi András által vezetett, a "Bohóc karmai közt" című beszélgetős műsort sugározza majd a rádió.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés