Hirdetés

Élő adásban lépett oda egy magyar drukker Somos Andráshoz: amit mondott, arra nem lehetett előre számítani

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Csoportelsőként jutott ki a németországi Európa-bajnokságra vasárnap este a magyar labdarúgó válogatott, ám ami az ATV élő tudósítása közben történt, váratlan volt. 

Az ATV Start és Fórum című műsorainak népszerű műsorvezetője nagy futballdrukker, így a csatorna nézői nem lepődtek meg, amikor vasárnap este Somos András jelentkezett be élőben a Híradóban a Magyarország - Montenegró Eb-selejtező lefújását követően. A türelméről is ismert riportert azonban ez alatt a két perc alatt is próbára tette az élet, hiszen még mielőtt a végére ért volna a mondandójának, megérkezett egy önjelölt szakértő, aki úgy érezte, el kell mondja a véleményét a világnak.

“ATV? Veletek van?” - kérdezte az operatőrök felé fordulva a férfi, majd rutinosan rákötött az épp Marco Rossit emelgető Somos eszmefuttatására.

Ekkor obszcén trágárkodásba kezdett, majd mondandója végeztével távozott. Ez a néhány másodperces jelenet azonban mára virradóra futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon - köszönhetően a XXI. Század Intézet elemzőjének, Deák Dánielnek is, aki saját maga is megosztotta azt. A rajongói pedig ellepték az oldalát, tollparádét varázsoltak a felvétel alatt, és Somos András reakcióját vitatták, mert szerintük a riporter lefagyott.

Pedig nem. Csak a felvételnek ez a része már nem volt fenn a neten, hiszen kivágták belőle. A Naphire.hu telefonon érte utol a Fórum műsorvezetőjét. “Egy élő adásnak mindig van kockázata, bármi bármikor megtörténhet, de pont ezért érdekes ez a műfaj. Azt nagyon sajnálom, hogy egy megvágott videó terjedt el a neten, amiből az én reakcióm kimaradt. Az ATV vezetésével együtt úgy gondoljuk, hogy jó, ha a nézők látják az egészet, ezért a teljes bejelentkezést kirakjuk az oldalunkra - mondta lapunknak Somos, akinek ma reggel csörgött a telefonja.

“Deák Dániel felhívott, a teljes beszélgetést megosztotta az oldalán, és elnézést kért tőlem” - tette hozzá az ATV műsorvezetője, aki szerint így lett kerek ez a történet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés