Hirdetés

Sokkoló fordulat a Silvanus Hotel leégése ügyében: újra megszólalt az üzemeltető

Nap Híre portré Nap Híre

A Naphire.hu is beszámolt róla: óriási katasztrófa történt Visegrádon, tűzoltók rohantak a helyszínre. Tűzvész tombolt a budapesti elit kedvenc szállodájában. Arról is írtunk, hogy a tetőszerkezettől indulhatott a tűz. Arról is írtunk, hogy a katasztrófa előtt néhány nappal Tóth Gabi és párja is a hotel vendégei voltak. Szerencsére csak egy napot töltöttek ott, így a tűzvész idején már nem tartózkodtak a visegrádi szállodában. 

Hegedüs Róbert / MTI

A Hotel Silvanus szombaton este tett közzé egy bejegyzést a Facebookon, amelyben köszönetet mondtak a tűzoltóságnak és minden más egységnek a fáradhatatlan munkáért, továbbá megköszönték a helyi vendéglátóhelyek segítségét is - írja az Index.

Mint írják, borzasztó órákon vannak túl, de hálát adnak azért, hogy személyi sérülés nem történt, és hogy a tüzet sikeresen megállították a tűzoltók.

Borzasztó órákon vagyunk túl! Hálát adunk, hogy személyi sérülés nem történt. A tüzet sikeresen megállították a tűzoltó egységek. Köszönjük a kitartó és fáradhatatlan munkát a tűzoltóságnak és minden egységnek (katasztrófavédelem, mentők, rendőrség, önkéntesek) egyaránt, továbbá a helyi vendéglátók és szállodák önzetlen és feltétel nélküli segítségét! – olvasható a bejegyzésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés