Hirdetés

Sokkoló hír jött, egy haverja hívta Bárdosi Sanyit: körözi a rendőrség

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Elbukta a nyereményautóját is az olimpiai ezüstérmes egykori birkózó, mert bár rajta volt a döntéshozók listáján, a rendőrségi ügy mindent felülírt - derült ki az ATV #Bochkor című műsorából.

Mennyire érdekli a sztárokat a saját népszerűségük? Ezt a kérdést is feltette Bochkor Gábor az ATV #Bochkor című műsorban a vendégeinek, Pásztor Annának, Nyári Diának, Ganxsta Zolee-nak és Bárdosi Sanyinak. A Naphire.hu információi szerint ennek kapcsán jutott az eszébe az egykori kiváló sportolónak, hogy nemrég a hírnevének köszönhetően majdnem rákacsintott a szerencse. 

“Egy haverom egy nagy autógyár hazai képviseleténél dolgozik és most gyűjtenek ismert embereket, akinek oda adják majd az új modellt” - kezdte a történetét Bárdosi Sanyi, majd természetesen azonnal érdeklődni kezdett. “És akkor én kérdeztem, hogy Te, mondom, és én benne vagyok a névsorban? Benne voltál csak beütötték a nevedet, aztán rájöttek, hogy pár évvel ezelőtt körözött a rendőrség. És hogy ezért nem lehet” - idézte fel a beszélgetést a Naphire.hu információi szerint.

Bochkor Gábor kérdésére, hogy mégis miért keresték őt a rendőrök, a kétgyermekes sztárapuka őszintén színt vallott. És az sem hétköznapi, hogy értesült róla. “Azért köröztek, mert elfelejtettem befizetni valami baromságot, kiment a fejemből, és kiraktak körözési listára. És egy rendőr srác hívott fel, aki hozzám jár bunyózni, hogy: “Figyelj már, azt tudod, hogy kint vagy a gazemberek között?”. És néztem, és tényleg olyan arcok között volt kint a képem... Azonnal kirakták” - mondta az ATV stúdiójában Bárdosi Sanyi. A sportoló ráadásul épp az edzőtermében dolgozott, aminek nagy üvegablakai voltak és bárki bármikor megláthatta. Az ügyvédje tanácsa így határozott volt: “Figyelj, azonnal menj haza és zárkózz be!”. A többit már a jogtudor intézte, és miután fizetett, Sanyi a listáról is lekerült.

S hogy miért tartja magát kényszeresnek Pásztor Anna? Mit szól Ganxsta Zolee a leggyűlöltebb magyar celebekről listájához? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból ez is kiderül, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés