Hirdetés

Shane Tusup könyörög, Szabó Zsófi rendőrt akart hívni

 portré

Szerda óta megy a találgatás és a bennfentes információszerzés, most újabb részletek szivárogtak ki arról, mi váltotta ki, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup hirtelen felbontották jegyeségüket.

A Bors információi szerint a szakításhoz Shane Tusup indulatos viselkedése vezethetett. Mint az már korábban is kiderült, a tréner nehezen tudja kontrollálni önmagát, öntörvényűen viselkedik.

Szabó Zsófi talán bízott benne, hogy a „rosszfiú” mellette lehiggad és megváltozik. Úgy is tűnt, de nem sokáig. Ráadásul Szabó Zsófi nehezen viselte, hogy uralkodni akarnak felette. Így az utóbbi időben sokat veszekedtek.

A legutolsó kirohanás közben a műsorvezető pánikrohamot kapott, a Bors megtudta, hogy Shane őrjöngött, és rázárta az ajtót Zsófira.  A veszekedés odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséggel fenyegetőzött. Az úszóedző észhez térhetett, és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott. Szabó Zsófi azonban ezek után szakított.

A Blikk szerint Shane Tusup még mindig azt gondolja, hogy visszahódíthatja az RTL műsorvezetőjét, a lap azonban egy ismerőstől megtudta: erre semmi esélye. A végleges döntést Szabó Zsófi meghozta, hiába küld az úszóedző folyamatosan csokrokat, ajándékokat neki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés