Hirdetés

Shakira újra boldog és szerelmes, meg is mutatta az új párját

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy fest, Shakira végleg továbblépett a botrányos és fájdalmas válása óta: egy nála 15 évvel fiatalabb férfi mellett találta meg a szerelmet. 

Shakira egy nála 15 évvel fiatalabb brit színészbe szeretett bele, és csak úgy ragyog a boldogságtól. Az énekesnőnek bizony kijutott a nehézségekből az elmúlt néhán évben: 2022 júniusában az egész világot sokkolta, hogy fiai apjával, Gerard Piquével szétmentek. Később kiderült, hogy a labdarúgó a nála 12 évvel fiatalabb Clara Chia Martival lépett félre, akivel azóta is egy párt alkotnak – írja a Femina.hu

A szakítás után kisebb harc idult a két fél között, Shakira több dalában is beszólt a focistának, mostanra azonban úgy fest, sikerült továbblépnie. Az új párját, Lucien Laviscount egy videóklippforgatáson ismerte meg. Az énekesnő barátait azonban állítólag aggasztja, hogy a fiatal férfi csak a hírnév miatt van az énekesnővel. 

,,Shakira kétségbeesetten szeretne szerelembe esni, de a barátai aggódnak, mert Lucien lassan haladt feljebb a hírességek ranglétráján, miközben olyan nőkkel randevúzott, akik jóval kevésbé voltak híresek az énekesnőnél. A nők, akikkel eddig együtt volt, mind nagyon különbözőek voltak. Most Shakirával jár, aki szerelemre vágyik. A barátai viszont attól tartanak, hogy a férfi csak azt akarja, hogy az emberek ismerjék a nevét Shakira által" – mesélte egy bennfentes. 

Sőt, többen azt állítják, Shakira még a volt férjén sem tette túl magát, ami valahol persze érthető, hiszen sokáig voltak együtt, és két gyermekük is született. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés