Hirdetés

Shakira összetört, pszichológus segítségét kérte

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekesnő 12 év után szakított Gerard Piquével, miután rajtakapta, hogy megcsalja. Bár már mindketten találtak maguknak új párt, úgy tűnik, Shakirának nem sikerült átlendülni a nehézségeken és pszichológus segítségét kérte. A helyzetén az sem segített, hogy a focista nemrég már nyilvánosan is megjelent az új szerelmével. 

"Rossz állapotban van, érzelmileg összetörte a szakítás. Pszichológus segítségét is igénybe kellett vennie. Sosem gondolta volna, hogy Piqué ilyesmire képes" - mondta az RCN Mundo spanyol rádiónak az énekesnőhöz közelálló újságíró, Jordi Martin.

A sztárpárnak két gyermeke is született, a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha. Ez tovább bonyolítja a helyzetet, ugyanis az énekesnő a karrierje miatt visszaköltözik az Egyesült Államokba, és a gyerekeket is szeretné magával vinni. 

"Hátra hagyta amerikai életét, amikor Spanyolországban költözött. Nem volt semmilyen kötődése az országhoz, nem voltak itt barátai, vállalkozásai. Mindent feladott ezért a szerelemért és a gyerekekért" – magyarázta Martin, aki szerint egyértelműen Piqué új szerelme, a 22 éves Clara Chía Marti feltűnése vezetett a szakításhoz.

Az újságíró szerint Shakira pontosan tudta, hogy a szerelme hűtlen, látta azt is, hogy többször is randizott a lánnyal, ezért döntött a szakítás mellett. 

.Egy másik újságíró, a Piquéhez közel álló Antonio Rossi szerint viszont az pár kapcsolata már az előtt tönkrement, hogy a focista megismerte volna a Kosmos nevű sport- és médiabefektetési cégénél dolgozó fiatal lányt, s hűtlenségről szó sem volt.

Egyébként a hírek szerint Shakira is Piqué kötött egy olyan megállapodást, hogy a szakítás után egy évig egyikük sem mutatkozik nyilvánosan egy új társ oldalán, de ezt a sztárfocista megszegte, ami még jobban padlóra küldte az énekesnőt - írta a Blikk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés