Hirdetés

Sokkoló hír: életveszélyes állapotban került elő a volt párja által elrabolt 19 éves lány

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy furgonba tuszkolták az utcán a fiatal lányt, súlyos sérülései után még mindig nem emlékszik a támadásra.

Továbbra sincsenek emlékei a fiatal nőnek arról a támadásról, ami három évvel ezelőtt történt vele. A brit nőt akkori párja egy furgonnal rabolta el, amiből kiesett és életveszélyesen megsérült. A baleset következtében lebénult, és a most 22 éves lány folyamatos ápolásra szorul, bár az eset óta rengeteget javult az állapota.

 Angel Lynn anyja elmondta, hogy a lánya több múltbeli sérelmet is kizárt az emlékeiből, egyáltalán nem emlékszik a balesetre, sem az akkori barátjára, aki elrabolta őt. Az egészségügyi állapota sokat javult a baleset óta, de még mindig folyamatos ápolásra szorul - írja a Híradó.

A rablás után a lány volt barátját a bíróság 7,5 éves börtönbüntetésre ítélte el, míg segítőtársa 21 hónapos büntetést kapott - ő vezette a furgont, amiből a lány kiesett.

A januárban meghozott ítélet után a főügyész fellebbezést nyújtott be a bíróságra, mert az ítéletet enyhének tartotta. Ennek a bíró helyet adott, és a lány exének további 4,5 évet szabott ki. 

Ugyanakkor a férfit felmentették a súlyos testi sértés okozásának vádja alól, miután máig tisztázatlan, hogy Angel hogyan esett ki a furgonból. Bowskillnek a büntetése kétharmadát le kell töltenie, tehát a hosszított 12 év börtönbüntetésből 8 évet le kell ülnie, ezután kérvényezheti előzetes szabadlábra helyezését.

Még mindig úgy gondolom, hogy meglökték, mert a sérüléseinek a mértéke, és az erő, amivel a földre csapódott, mind ezt mutatják

- mondta a sérült lány anyja egy brit lapnak. A fiatal nőnek a vizsgálatok szerint két sérülése maradt, az egyik a koponyája tetején és az arca bal oldalán, a másik pedig a homlokán, a szemgödör mellett. Jelenleg is rehabilitációs központban él a lány, de a család reménykedik, hogy hamarosan hazaköltözhet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés