Hirdetés

Szomorú bejelentéssel sokkolta a rajongóit Selena Gomez, visszavonulna a zenéléstől

Nap Híre portré Nap Híre

Inkább a színészetre szeretne koncentrálni a 31 éves sztár.

Hatalmas változások történtek az elmúlt időszakban Selena Gomez életében, akire nemrég rátalált a szerelem is. Most azonban egy friss podcastinterjúban úgy fogalmazott, hamarosan fel szeretne hagyni a zenéléssel. 

A 31 éves sztár az utóbbi időben többször is meglebegtette már a visszavonulását, most azonban a rajongói bánatára kijelentette, jobban szeretné, ha inkább színészként hivatkoznának rá, és nem énekesnőként - írja az Index.

Eleinte nagyon szerettem zenélni, turnézni. Közben egy sorozatot (a Varázslók a Waverly helyből) is csináltam, amit szintén jó mókának találtam, így folytattam. De ahogy idősödöm, egyre inkább azt érzem, hogy szeretnék megállapodni valami mellett

- hallható az adásban, ami január 7-én fog teljes egészében megjelenni. Ezt követően Selena kijelentette, még egy album van benne, azonban ezután vissza fog vonulni, ugyanis inkább színészkedni szeretne. "Pihenni akarok, mert belefáradtam" - mondta a zenélésről a sztár, akit legutóbb a Gyilkos a házban című sorozatban láthattak a rajongók, aminek a következő évada várhatóan valamikor az idei év második felében fog megjelenni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés