Hirdetés

Sebestyén Balázs beismerte, hogy megrongált egy 70 milliót érő autót

Nap Híre portré Nap Híre

Kínos történetet osztott meg a hallgatókkal a műsorvezető a Rádió1 népszerű, Balázsék című műsorában hétfő reggel.

A történetmesélést Rákóczi Feri kezdte, méghozzá azzal, hogy a hétvégén pórul járt, ugyanis elesett a motorjával egy rendezvényen. Azonban ezt a történetet Sebestyén Balázsnak sikerült túlszárnyalnia, amikor elmesélte, hogy sikerült megrongálnia egy 70 millió forintos luxusautót - írja a Blikk.

Mint mondta, a luxusautót négy napos tesztelésre kapta kölcsön, azonban egy órával később már vissza is kellett vinnie a márkaszervizve, mivel a slusszkulcs beragadt a kesztyűtartóba. "Próbáltam egy óra múlva kinyitni, amiben a slusszkulcs volt. Képzeld el, ott ülsz egy nagyon drága autóban, lepörög előtted, hogy nem tudod bezárni" - mondta Sebestyén, majd hozzátette, bár visszavitte az autót a szervizve, azt ott sem tudták megcsinálni.

"Figyelj Balázs, nem tudjuk kinyitni, lehet-e roncsolni? Mondom persze, nincs benne semmi csak a slusszkulcsom, meg egy vax. Kiderült, hogy elfelejtettem, hogy egy hallgatótól itt lent kaptam egy üveg italt, és beraktam a kesztyűtartóba és az eldőlt, és az beakadt a zárba. Ezért egy 10 centiszer 10 centis lyukat kellett vágni. Maga az ügy a kellemetlen"

- folytatta a történetét a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy kicseréltette az elemet, de a cég nem repesett az örömtől, amikor a tesztvezetés végén jelentős anyagi kárral kapták vissza a kocsit.

Ha pedig mindez nem volna elég, Ráskó Eszter is felült a balszerencse vonatra, aki egy étteremben elesett, majd orvoshoz kellett sietnie a baleset után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés