Hirdetés

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri is feladná a rádiózást? Kiderült a titok

Nap Híre portré Nap Híre

Feri szerint vízválasztó volt Vadon Jani távozása a Balázsék című műsorból.

Miután Vadon Jani tavaly decemberben távozott a Balázsék című reggeli műsortól, teljesen eltűnt a rivaldafényből. Nemrég azt nyilatkozta, egyáltalán nem hiányzik neki a rádióműsor, de néha hallgatja még a régi kollégáit. 

Február elején rántották le a leplet arról, hogy a távozó Vadon Jani helyére Ráskó Esztert választották meg a hallgatók, aki azóta is színesíti a Rádió1 reggeli műsorát. A hamarosan 54. születésnapját ünneplő Rákóczi Feri szerint valóban felfrissült a Balázsék című műsoruk, amióta nem három férfi beszélget például a leginkább nőket érintő témákról. Ennek ellenére azt sem tagadja a műsorvezető, hogy akár máshogy is alakulhattak volna a reggelek.

Rákóczi Feri nemrég D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának vendége volt, ahol szóba került az az óriási változás is, amely hosszú évek után felborította a régi triót. A műsorvezető szerint vízválasztó volt Vadon Jani távozása, mivel Ferivel és Sebestyén Balázzsal már több mint egy évtizede ébresztette a hallgatókat.

Bevallotta, Balázzsal akkoriban rengeteget beszélgettek arról, van-e értelme tovább folytatniuk a rádiózást, mivel úgy vélték, már könnyűszerrel el tudták volna engedni a műsorukat. Emellett a kétgyermekes édesapa úgy gondolja, ha Panna és Soma kirepülnek otthonról, akkor feleségével, Békával vennék nyakukba a világot kettesben, miután kipityeregte magát kedvese vállán.

"Béka előre röhög rajta, hogy pityergek, és majd fotózni fog. Ha kisírtam magam, akkor egy lakóautóval indulunk majd neki a világnak kettesben" – idézi a story.hu a rádióst.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés