Hirdetés

Nahát! Nézzék, ki kelt Schobert Norbi védelmére!

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Néhány napja a fitneszguru cégére kirótt büntetéstől hangos a sajtó, aki ezután bejelentette visszavonulását. Most MC Hawer szólalt meg az üggyel kapcsolatban, szerinte ugyanis szomorú, hogy sokan irigylik Schobert Norbitól a sikert.

A GVH szerint a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásáról, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről szóló reklámokban. Egy évig vizsgálták a céget, végül 40 milliós bírságot szabtak ki rá. 

A fitneszguru ezután bejelentette, hogy visszavonul, majd a Naphire.hu-nak arról beszélt: pontosan lehet tudni, hogy az Update-termék mit okoz, mert volt három klinikai vizsgálata, mégis megbüntették miatta. 

Most egy ismert magyar zenész kelt Norbi védelmére: MC Hawer Facebook-oldalán arról írt: Norbinak köszönhető, hogy több, mint 20 éve létezik a szénhidrátcsökkentett élelmiszer. Elárulta, hogy volt alkoholfüggőként sokszor "egész nap édességgel tömi magát", hogy csillapítsa a sóvárgást, és szerinte azért egészséges még mindig, mert Update-termékeket eszik - írja a Blikk

"Szóval csak annyi, hogy méltatlannak, megalázónak és hitelrontónak érzem az élelmiszer és gyógyszeripar ellene folytatott hadjáratát. Én neki adok igazat. Szomorú, hogy sokan irigylik tőle, amit felépített... De én azt mondom, megdolgozott érte. Keményen" - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés