Hirdetés

Sajnos nagy a baj! Drámai hírek érkeznek Erzsébet királynőről

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai "aggasztónak" találták egészségi állapotát - közölte csütörtökön a Buckingham-palota.

Nicholas Witchell királyi tudósító szerint a Buckingham-palota nyilatkozata a királynő egészségi állapotáról azért fontos és különleges, mert az elmúlt hónapok gyakorlatával ellentétben, amikor a lehető legkevesebbet árulták el arról, hogy van II. Erzsébet, most viszonylag részletesen beszámoltak az állapotáról.

"Az, hogy a Buckingham-palota szükségét érezte a nyilatkozatnak és hogy a családtagok Balmoralba utaznak, úgy vélem mindent elmond" 

- fogalmazott a BBC-nek.

A hvg.hu azt írja, Károly herceg, illetve Anna hercegnő mellett a yorki hercegként ismert András herceg és Eduárd herceg, Wessex grófja, valamint felesége, Zsófia hercegnő is Skóciába utaztak. Ez azt jelenti, hogy a királynő valamennyi gyermeke Balmoralba tart. Sőt, Harry herceg és Meghan Markle is Skóciába utaznak - a sussexi herceg és felesége éppen tervezett látogatásuk közepén vannak az Egyesült Királyságban. 

Arról, hogy a miniszterelnöki beiktatás nagyon megviselte az uralkodót, korábban a Naphire.hu is írt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés