Hirdetés

Saját élettársát ölte meg egy férfi a nő vagyonáért

 portré

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett minősített esete miatt folytat eljárást két férfi ellen- írta meg a Police.hu.

A gyanú szerint F. Bálint tavaly határozta el, hogy megöli 44 éves élettársát, hogy megszerezze a nő lakását és 6 millió forintját. Az ekkor 32 éves elkövető barátját hívta segítségül. A nőnek nagy mennyiségű gyógyszert oldott fel az italába, aki ettől eszméletét vesztette. Miután magatehetetlenné vált, még több gyógyszert adagoltak az áldozatba, aki ettől meghalt. 

Az első adatok önkezű túladagolásra utaltak, így nem vetődött fel a bűncselekmény gyanúja. Most azonban a nyomozók olyan információkhoz jutottak, ami alapján újra indították a nyomozást. A szakértői vélemények beszerzése alapján F. Bálintot és tettestársát, T. Mihályt elfogták. 

Mindkét férfit nyereségvágyból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe. A gyanúsítottak tagadták a bűncselekmény elkövetését.​

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés