Hirdetés

Sokkoló jelenetek: tömegverekedés tört ki a Ryanair egyik gépén

Nap Híre portré Nap Híre

Tömegverekedésbe fulladt egy vita a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járatán múlt héten. A konfliktus az ülőhelyek miatt robbant ki. 

Tömegverekedésig fajult egy vita a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járatán múlt héten, ami miatt a gépnek mindössze 36 perccel az indulás után le kellett szállnia Marrákesben, írja az ATV. Az incidensről egy videó is készült, amelyen az látható, ahogy az utasok egymással üvöltöznek, miközben az egyre feszültebbé váló személyzet megpróbálja őket csitítani. 

A verekedés akkor tört ki, amikor egy család megkért egy másikat, hogy cseréljenek ülőhelyeket. Egy szemtanú beszámolója szerint egy húszas évei végén járó férfi kért meg egy utast, üljön arrébb, hogy a felesége és a gyerekei mellé ülhessen.

A nő, aki a saját lányával ült, viszont nem volt hajlandó átülni a férfi kedvéért, aki erre feldühödött, és fenyegetni kezdte őt.

A repülő a vita ellenére gond nélkül felszállt, de a biztonsági öv jelzés kikapcsolásánál a nő férje a felesége védelmére kelt. A két férfi egymásnak esett, a személyzet pedig sikertelenül próbált véget vetni ennek. Az egyik család egy nagyobb csoporttal utazott, és nemsokára többen is csatlakoztak a verekedéshez. Marrákesben rendőrök várták a gépet, és leszállították a kilenc érintett embert. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés