Hirdetés

Sokk az RTL-nél, olyasmi történt, amire nem voltak felkészülve

Nap Híre portré Nap Híre

Döbbenetes dolog történt az RTL Cápák között legutóbbi adásában, Balogh Levente szinte sokkot kapott a vállalkozók termékétől. 

A Cápák között legutóbbi adásában bemutatkozott az Egri Chil(i)agok gasztronómiai vállalkozás. Vörös Tamás és Vreczenár Csaba közösen hozták létre a brandet, amely különféle chiliszószok előállítására szakosodott. Vállalkozásukat egy egyedülálló termékkel, a chilikóstolást és a játékot ötvöző társasjátékkal szeretnék kiegészíteni, ehhez kérték a Cápák támogatását.

Az Egri Chiliagok vállalkozást 8 évvel ezelőtt álmodta meg Vörös Tamás, aki karácsonyra egy szószválogatást kapott testvérétől. Azóta gyerekkori barátjával, Vreczenár Csabával 17 termékből álló palettát alkottak meg, amikkel éttermekben, viszonteladóknál, üzletekben és rendezvényeken találkozhatunk országszerte. 

A pitch-et hallgatva Balogh Levente azon gondolkozott, hogy vajon hol fogják elrontani az üzleti ajánlatot, de aztán gyorsan kiderült, amivel cápatársa, Moldován András is egyetértett. A vállalkozók azzal érveltek, hogy ilyen különleges chili challenge társasjáték szerintük még nem létezik világszerte, mire Balogh Levente azzal akarta lelombozni őket, hogy szerinte ez nem véletlen.

A vállalkozók egyébként 3 millió forint befektetést kértek, 10 százalék tulajdonrészért cserébe. A Cápák a társasjáték ötletében nem látták meg a potenciált, így egymás után mondtak nemet az ajánlatra, amely így befektetés nélkül maradt.

Sok furcsa dologgal jöttek már ide, de az, hogy egy társasjátékot rátenni a chilire, az döbbenet. Nem értem, hogyan akartok egy fantazmára befektetőt keresni, meg nem is akarom megérteni egyébként, mert szerintem ezeknek semmi köze egymáshoz

- mondta Balogh Levente, aki utolsóként szállt ki az üzletből. Miután a két vállalkozó elhagyta a stúdiót, Balogh továbbra is megdöbbenve mondta a magáét: "Volt már sok őrültség, de lehet, hogy ekkora még nem volt" - jelentette ki. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés