Hirdetés

Rosszul van II. Erzsébet királynő - óriási a készülődés a palotánál

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, II. Erzsébet királynő orvosai aggasztónak találták az állapotát, ezért orvosi felügyelet alá helyezték. A hírt a Buckingham-palota is megerősítette. A hírek szerint az uralkodó gyermekei és unokái is Skóciába, a Balmorali kastélyhoz utaztak, hogy mellette legyenek.

Egy királyi tudósító szerint sokat elmondhat II. Erzsébet állapotáról az, hogy a családtagok minden programjukat félbeszakították és egyből Balmoralba vették az irányt, ráadásul Harry herceg és Meghan Markle is odautazott.

Londonban, a Buckingham-palota előtt is nagy a készültség, mióta bejelentették, hogy orvosi felügyelet alá került a brit uralkodó. A szakadó eső ellenére rengeteg fotós, újságíró és riporter jelent meg a helyszínen, hogy onnan tudósítsanak a legfrissebb hírekről. A The Guardian azt is megerősítette, hogy a palota előtt ma elmaradt a szokásos őrségváltás, amire 18 éve nem volt példa.

A BBC News is megváltoztatta a műsorát, a csatornán jelenleg is a királynő egészségügyi állapotával foglalkoznak és folyamatosan közlik a legfrissebb híreket a polgárokkal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés