Hirdetés

Ronaldo dohányzik – dühöng a közösségi média

 portré

Családi fotókkal köszönt el a portugál szupersztár az idénytől. Ám a képen egy doboz cigaretta is látható az asztalán.

Fernando Santos válogatott edző a megerőltető szezon után korai szabadságra bocsátotta a portugált, aki egyből repült is a családjával nyaralni. Hogy hová, nem tudni. Csak az a biztos, hogy maximálisan élvezik Georginával és a gyerekekkel. A 37 éves férfi képet is posztolt az Instagramon, és mutatja, amint a család éppen együtt étkezik - írja a heute.at

A rajongóknak azonban fejtörést okozott az asztalon, a focista előtt látható cigaretta, közvetlenül a mobiltelefon mellett. Aggódnak az Instán és Twitteren. "Miután Cristiano az összes Premier League-védőt megszívatta, elkezdett cigarettát szívni" - írta egy twitteres. A következő rémülten kérdi: "Ronaldo dohányzik?". Mások szerint a cigaretta valószínűleg attól a személytől származik, aki a fényképet készítette. „Nem rajongok Ronaldóért, de ő nem az a fajta, aki dohányzik” – csodálkozott egy férfi az Instán. Egy másik meg: "Talán az egyik gyerekétől vette el…".

És a megfejtés – persze nincs bizonyossága: A Ronaldo című dokumentumfilmben Aveiro, a bátyja cigarettázik, és ez látszik is. Korábban sokáig küzdött alkohol- és kábítószer-problémákkal is, amelyeket Cristiano segített leküzdeni, fizette a terápiáját is. A két testvér édesapja 2006-ban hunyt el több évtizedes alkoholizmus következtében, ez a fő oka annak, hogy Ronaldo nem iszik alkoholt.  „Egyetlen függősége a futball" – mondta korábban az édesanyja.

Na, ezek után nehéz elképzelni, hogy a Ronaldo Instagram-képén látható cigaretták valójában magának a Manchester United támadójának a tulajdonát képezik. Ennek ellenére nem örülhet annak, hogy elfelejtette a cigarettás dobozt. Tavaly, az Európa-bajnokságon bosszús volt, amikor egy sajtótájékoztatón a szponzor kólát adott neki.

Az aprólékos önképbe most egy kis hiba csúszott...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés