Hirdetés

Rettenetes baleset: rolleres kisfiút gázolt halálra egy busz

Garai Kitti portré Garai Kitti

Elkerülhetetlen volt a baleset, hiába sikítoztak a buszon ülő utasok, hogy a sofőr álljon meg.

Egy 12 éves, elektromos rollerrel közlekedő fiú meghalt, miután egy gyalogossal ütközött, és a szembejövő busz útjába esett - írja a Bors. Mustafa Nadeem a járdán közlekedett a rollerével, amikor Bordesley Greenben egy átkelőhely közelében ütközött egy gyalogossal, aki a B4128-as autóbuszról szállt le.

Paul Hughes nyomozó őrmester, a West Midlands-i rendőrségtől a birminghami és a solihulli halottkém meghallgatásán elmondta, hogy a busz és fiú is jóval a megengedett sebesség alatt haladt. A buszsofőr azt mondta, 8 mérföld/órás sebességgel haladtak – közölték a vizsgálaton. A szemtanúk látták, ahogy Mustafa véletlenül nekiment egy gyalogos könyökének, ettől elveszítette az egyensúlyát és a busz alá sodródott. A buszon ülők azonnal kiabálni kezdtek, hogy állítsák meg a buszt.

Adrian Warfield professzor elmondta, hogy a fiatalon digitális kórbonctani vizsgálatot végeztek, amelyről kiderült, hogy tompa mellkasi traumát, felső végtagtörést, valamint általános zúzódásokat, horzsolásokat és sebeket szenvedett. A halál okát többszörös sérülésként tartják nyilván.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés