Hirdetés

Borzalmas baleset történt Robbie Williams koncertjén, súlyosan megsérült egy idős nő

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A sérült rajongót jelenleg mesterséges kómában tartják.

Súlyos fejsérülésekkel szállítottak kórházba a minap egy 70-es éveiben járó nőt, miután baleset érte Robbie Williams Sydney-i koncertje közben az Allianz Stadionban. A nő feltehetően a felső leláton volt, amikor megpróbált átmászni az üléseken, csakhogy lezuhant.

A mentőket este 10 óra után riasztották a stadionhoz, a mentőszolgálat szóvivője pedig megerősítette később, hogy az idős asszonyt kritikus állapotban szállították kórházba, ahol jelenleg is mesterséges kómában tartják, az életéért küzd - írja a Mirror.

Robbie egyelőre nem szólalt meg a koncertjén történt incidenssel kapcsolatban annak ellenére sem, hogy az Instagram-oldalán több fotót is megosztott az estéről. "Sydney, felejthetetlen este volt, köszönöm! Nagyon szeretlek Ausztrália!" - írta a bejegyzésében.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, a brit sztárénekes nemrég egy exkluzív interjúban árulta el, hogy korábban súlyos mentális problémákkal küzdött, ugyanis nehezen viselte a sztárrá válást a Take That sikerei után. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés