Hirdetés

(18+) Robbie Williamst megviselte a sztárrá válás, a depressziója mélypontján megpróbált öngyilkos lenni

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Súlyos mentális problémákkal küzdött az énekes, miután igazi sztárrá vált a Take That sikereinek hála, majd az italhoz és a drogokhoz fordult. Most, egy exkluzív interjúban azt is elárulta Robbie Williams, hogy megpróbálta kioltani a saját életét is.

Robbie Williams dokumentumfilm-sorozata november 8-án jelenik meg a Netflixen és ennek apropóján egy interjút adott, amelyben beszélt karrierjének kezdetéről, illetve azt is, hogy a sztárrá válásának korai szakaszában alkoholhoz és kábítószerekhez nyúlt, illetve azt is elárulta, hogy amikor mélypontra került, "felvágta az ereit", mivel meg akart halni.

A 49 éves brit szupersztár kiemelte, "Hála Istennek, hogy a mentális egészségről ma már másképpen beszélünk" - mondta Robbie Williams, akit kiakaszt, amikor a celebek szexivé próbálják tenni a mentális egészségi problémákat.

Semmi szexi nincs abban, hogy fogsz egy kést és felvágod a saját ereidet, amit én is tettem. Óvatosnak kell lennünk azzal, hogy mit és hogyan mondunk

- mondta az öngyilkossági kísérletéről az énekes. Bár az új dokumentum-film sorozatában nem beszélt életének ezen mélypontjáról, ám célozgatott rá. Az elvonón töltött időszakáról viszont sokat beszélt, ahogy arról is, amikor minden este alkoholhoz nyúlt. Elmondása szerint a mélyponton annyira depressziós volt, hogy a kamerák előtt kijelentette, az lenne a legjobb, ha egyszerűen meghalna - írja a Mirror.

Egy hétvégi interjúban az énekes azt is elmondta, hogy milyen nehéz volt számára elkészíteni ezt az új sorozatot. Mint mondta, néha hosszú percekre meg kellett állni, vagy előretekerni néhány felvételt, mert annyira fájdalmas volt számára így látnia magát. "Olyan volt, mintha egy balesetet néznénk. Mintha a mentélis betegségedet nagyon-nagyon lassú tempóban, nagyon-nagyon hosszú időn keresztül néznéd végig".

Elárulta azt is, hogy az egyik mélypontja egy leedsi koncert volt, amikor pánikrohamot kapott a fellépés alatt. "Olyan volt, mint egy rémálom. Nem tudod mi történik, nem emlékszel semmire, de közben rettegsz. Ez is ilyen este volt". 

Szerencsére ma már sokkal jobban van és boldog a feleségével, Aydával és négy gyermekükkel. "Szerencsésnek érzem magam, hogy itt van a családom. Most úgy jellemezném magam, mint egy nagyon boldog remete".

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés