Hirdetés

Megszereztük Risztov Évi menyasszonyi videóját – a jelenlévők szóhoz sem jutottak

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Végigjártam a menyasszonyok tortúráját” - mondta a Nap Hírének Risztov Évi, aki a Bochkor 6X nevű gálán “kérte meg” a legendás műsorvezető, a 60 éves Bochkor Gábor kezét. Az olimpiai bajnok exkluzív interjút adott lapunknak.

Menyasszonyi ruhában, virágcsokorral a kezében jelent meg Bochkor Gábor szülinapi buliján Risztov Éva, aki sajtóhírek szerint megelégelte, hogy hiába vár évek óta arra, hogy a rádiós megkérje a kezét, így a tettek mezejére lépett. “Na idefigyelj, én úgy döntöttem, ma összeházasodunk. Mert rájöttem, hogy sok a közös bennünk. Én korán kelek, te is. Én is Marcipánt szeretem, a kutyámat, te is. Én is úsztam, te is. Szóval ez csak jó lehet” - mondta az eseményen az olimpiai bajnok. Aztán egy váratlan fordulattal közölte Bochkorral: “Vicceltem, sosem kapsz meg!” Ezt követően eldobta a csokrát, sarkon fordult, és elhagyta a színpadot.

A szerdai események az ATV #Bochkor című műsor felvételén is előkerültek, hiszen Risztov Évi is vendége volt az szezonzáró adásnak. Sőt, a Naphire.hu birtokába jutott egy felvétel az ominózus “lánykérésről”, amin jól látható, Évi kijelenti Bochkornak: “Itt van az édesanyám, aki neked most már az anyósod!”. A műsor felvétele után Évi először a készülődésről beszélt a Nap Hírének. 

“Végigjárhattam azt, milyen készülődéssel jár menyasszonynak lenni. Több menyasszonyiruha-boltban jártam, és több ruhapróbán. Smink-haj, hogy szakemberek találják ki, mi illik a ruhához. Fülbevaló, kiegészítők, milyen cipő legyen, a virágcsokor… - úgyhogy napokat szántam erre az életemből” 

- mondta Évi. Bochkor mindebből mit sem sejtett.

“A ruhát külön hozták, és amikor tudtam hogy én jövök majd, akkor előtte egy stáb felöltöztetett” - emlékezett a Nap Hírének Risztov Évi, aki szerint Bochkor Gábor tényleg meglepődött. “Hallható volt a helyszínen is, a felvételeken is, hogy mindent mondott, csak azt nem, amit kellett volna” - nevetett a menyasszony, aki elmondása szerint sokáig dolgozott a szövegén is. Évi hozzátette: természetesen ez az egész egy vicc volt a részéről. “Reméltem és örülök, hogy nem csak Gábort, hanem is publikumot is sikerült megnevettettnem.”

S hogy Wossala Rozinára miért haragudhatott meg a sógornője, s Németh Kristóf milyen apropóból említette meg a Bíró Ica kártyanaptárát, az vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés