Hirdetés

Rihanna forradalmasította a várandós viseletet: ,,nem voltam hajlandó kismamaruhákat venni"

Virág Sára portré Virág Sára

Rihanna úgy fogalmazott a terhességével kapcsolatban: élvezte átírni a szabályokat, hiszen ugyanúgy cselekedett, mint bármikor máskor – a saját szabályai szerint. Ezt leginkább az öltözködésre értette, mert mint mondta: nem volt hajlandó kismamaruhákat venni. 

,,Úgy álltam hozzá, mint mindenhez, ami a divattal kapcsolatos" – fogalmazott az énekesnő a BBC-nek. ,,A magam módján csinálom a dolgokat, néha kicsit felpörgetve őket" – tette hozzá. Az énekesnő a Puma-val közös kooperációjának a megnyitóján mesélt a lapnak a terhességeiről. Rihanna és a rapper A$AP Rocky két fiút nevelnek: RZA Athelaston Mayers 2022-ben született, öccse, Riot Rose Mayers pedig 2023-ban. 

,,Az első terhességem során még végig tudtam magassarkút hordani, de a másodiknál már volt mellettem egy kisbaba, tél volt és nagy kabátot kellett hordani, így idővel letettem róla, ezért váltottam kreatív stílusra" – fogalmazott. A második gyerek születése után azonban egyfolytában csak melegítőben vagy pizsamában jártam – tette hozzá Rihanna, aki csak az utóbbi hetekben kezdett visszatérni egykori önmagához. 

Az énekesnő igencsak kitágította a terhesruha fogalmait a várandóssága alatt, hiszen egyfolytában crop topokban, rövid derekú nadrágokban és magassarkú cipőkben járt, ez pedig nem megszokott egy várandós kismamától. Persze a divatszakma szakértői éltették az énekesnőt, mondván, miért ne lehetne olyan ruhákat hordani a terhesség alatt, amiket addig is élvezett az ember lánya? 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés