Hirdetés

Reviczky Gábor drámai vallomása: "Én életemben olyan beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után"

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy a Naphire.hu is megírta, Reviczky Gábornál prosztatarákot diagnosztizáltak, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Tavaly év elején megműtötték, azonban pár hónappal később kiderült, hogy áttétek alakultak ki nála. Reviczky mára már legyőzte a rákbetegséget. Bár megviselte a legutolsó kemoterápiája, a kezelés, úgy tűnik, hatásos volt, mert az összes rákos sejt elpusztult a testében. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész most újabb részleteket árult el a betegségével kapcsolatban. 

Több mint egy év után újra játszották a Képzelt beteg című darabot februárban, Reviczkyt pedig hatalmas tapssal fogadták a nézők és a kollégái is. A Nemzet Művésze most az RTL Híradójának mesélt az állapotáról. Azt mondta, már "kezd javulgatni", de a "kemó mindenkit kikészít" - szemlézte a Blikk. 

Szeptember 4-én kaptam az utolsót. Én életemben olyan beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után. Nem tudtam vezetni se, elájultam az autóban

- mesélte a színész, hozzátéve, hogy  legnagyobb örömére szeptember óta már nem volt szükség újabb kemoterápiára, már csak gyógyszereket kell szednie. Azt is elárulta, hogy mindenből természeteset szed, illetve havonta egyszer most is be kell mennie még vizsgálatra, háromhavonta pedig injekciót kap. Bár a színpadra visszatért, korábban azt is elárulta, hogy új darabra már nem készül, mert úgy érzi, nem tudna végigcsinálni egy egész próbafolyamatot. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés