Hirdetés

Retteg a királyi család: Harry herceg erre készülhet

Garai Kitti portré Garai Kitti

A királyi család attól tart, hogy Harry herceg kiadhatja a Tartalék című könyvének a folytatását, miután a herceg kiszúrt három olyan kérdést, amire eddig nem adott választ a világnak.

A memoár alig több mint egy éve került a boltok polcaira, és már a megjelenés első hetében 3,2 millió példányban kelt el, az első napon pedig 1,4 millió példányban. A 38 éves herceg döbbenetes állításokat fogalmazott meg a családtagjaival szemben, többek között Vilmos herceget és Katalin hercegnét is "bemocskolta". Az egyik fejezetben például azt állította, hogy Vilmos egy veszekedés során a földhöz vágta őt. Azt állította, bátyja megragadta a gallérjánál fogva, letépte a nyakláncát és a földre lökte. Harry azt állította, hogy Vilmos "gorombának" és "nehézkesnek" nevezte Meghan Markle-t, ami fokozta közöttük a feszültséget. De azzal is vádolta a királyi család legnépszerűbb házaspárját, hogy arra bátorították, hogy egy jelmezbálon vegye fel a hírhedt náci egyenruhát (amit Harry meg is tett). 

De Harry herceg nemcsak Vilmosékat pécézte ki magának a könyvében. Édesapjáról, III. Károly királyról például azt írta, hogy nem ölelte meg őt akkor, amikor az édesanyja, Diana meghalt, illetve azt is elkotyogta, hogy apja gyakran "ízléstelenül" viccelődött az apaságával kapcsolatban. Károly feleségét, Kamilla királynét pedig egyenes gonosz mostohának bélyegezte, azzal vádolva őt, hogy történeteket szivárogtat ki a médiában - írja a Sun.

Most a Buckingham-palota attól tart, hogy a sussexi herceg folytatást ír a könyvének, ugyanis egyes források szerint "nem maradt észrevétlen, hogy egy nagy adat részlet még hiányzik a kulcsfontosságú eseményekből." Sok megválaszolatlan kérdés maradt Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolatában kapcsolatban is, valamint arra is kíváncsi a világ, hogy milyen beszélgetés zajlott le Harry és Vilmos között az állítólagos veszekedés során. A rajongók pedig nagyon kíváncsiak arra a kérdésre is, hogy a királyi család megpróbálta-e valaha is megakadályozni a könyv megjelenését. 

Robert Hardman Károly királyról szóló új életrajzi könyvében azt írta, hogy "az Atlanti-óceán túloldaláról érkező ellenszélnek" még nincs vége. Szerinte kimaradt Harry herceg memoárjából az esküvőjük és a házasságuk, valamint a királyi családtól való távozásuk részletei is. Harman úgy véli, mindez arra utal, hogy vagy jön egy folytatása a könyvnek, vagy pedig Meghan Markle memoárjában teregetik ki a többi szennyest.

Harry egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy családja soha nem bocsátaná meg neki, ha azokat az extra anyagokat is kiadná. Hardman ennek ellenére azt állítja, hogy a palota már megszokta, hogy aggódniuk kell a herceg és a felesége miatt. 

Bár a Spare kezdetben elképesztő példányszámban kelt el, egy királyi szakértő szerint a szenzációs memoár "visszafelé sült el", ugyanis a kezdeti érdeklődés után a kereslet hamar visszaesett, és egy évvel később már olyannyira bezuhant a könyv népszerűsége, hogy a felére csökkentették az árát. 

Nemrég arról is beszámolt a naphire.hu, hogy mindent elveszíthet Harry herceg és Meghan Markle. Egy királyi szakértő szerint nagy bajba kerülhetnek, hogy ha 2025 végéig nem sikerül nekik valamilyen érdekes tartalmat produkálniuk, ugyanis még egy év visszavan a Netflix-szel kötött szerződésükből. S bár készült néhány alkotás, de egyik sem aratott osztatlan sikert. Harry és Meghan arról is beszámolt, hogy a 78 millió fontos szerződés szerinti járandóságuknak csak a felét kapták meg eddig.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés