Hirdetés

Rémálom a felhők között: a repülőgép mosdójában akart végezni magával egy utas

Virág Sára portré Virág Sára

Öngyilkosságot kísérelt meg az egyik utas a repülőgép mosdójában. Az eset múlt pénteken, a BR67-es Bangkok–London-járaton történt.

A sajtóban megjelent hírek szerint az EVA Air egyik gépe a thaiföldi Bangkokból tartott Londonba múlt pénteken, amikor egy utas a gép mosdójában akarta kioltani a saját életét. A légiutas-kísérők és a fedélzeti orvos azonnal segítséget nyújtottak neki, így hamar megkaphatta a megfelelő ellátást. A mentésben egy szolgálaton kívüli mentőtiszt is részt vett. 

Később a légitársaság is megerősítette, hogy valóban történt egy ilyen eset: március 15-én, a BR67-es Bangkok–London-járaton öngyilkosságot kísérelt meg egy utas. A férfira a repülőgép mosdójában találtak rá, amikor a gép már ereszkedett. A légiutas-kísérők és a fedélzeti orvos elsősegélyben részesítették – írja a New York Post

A gép aznap este fél nyolc körül szállt le egy londoni repülőtéren, ahol a helyi egészségügyi személyzet és a rendőrség átvette a férfit, majd kórházba szállították. Azóta nem érkeztek hírek az állapotáról, jelenleg nem tudni, hogy hogy van. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés