Hirdetés

Rendőrök lepték el ezt a magyar várost: minden eszközt bevetettek a szabálytalankodó autósok ellen

Nap Híre portré Nap Híre

Február 9-én a rendőrök három civil gépkocsiból és hát járőrautóból vadásztak a szabálytalankodó sofőrökre Kaposváron. Az egyenruhások munkáját két drón is segítette.

Összehangolt akció és finn módszeres ellenőrzés zajlott Kaposváron és vonzáskörzetében, 54 szabálysértővel szemben léptek fel a rendőrök - közölte a rendőrség a honlapján. Hozzátették, a szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások nemcsak civil kocsikkal, hanem drónnal is figyelték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat, valamint finn módszerrel is szondáztattak. 

A rendőrség tájékoztatása szerint az akció ideje alatt összesen 550 gépjárművezetőt elenőriztek a járőrök, és egyetlen sofőrnél sem merült fel az ittaság gyanúja. Emellett többek közt az elsőbbség szabályainak megsértése, a biztonsági öv használatának hiánya, valamint a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt összesen 54 esetben kellett intézkedniük.

Az autósok további ellenőrzésekre számíthatnak a magyar utakon. Mint azt a naphire.hu is megírta, a hétvégén Mezőkövesden is brutális rendőri akció várható, és arról is beszámoltunk, hogy az idei év első nagy, egyhetes razziája február 19. és 25. között lesz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés