Hirdetés

Brutális ámokfutás a fővárosban: ittasan vezetett, a rendőrség szeme láttára törte az autókat

Nap Híre portré Nap Híre

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei szeme láttára okozott balesetet, majd menekülés közben még egy kocsit összetört egy ittas, jogosítvánnyal nem rendelkező román férfi a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

   

A férfi autójában kábítószergyanús anyagot is találtak - tudatta a rendőrség.

   

A tájékoztatás szerint az autós szombaton Zuglóban, a Mogyoródi út és Róna utca kereszteződésében ütközött egy másik személyautóval. A férfi továbbhajtott, figyelmen kívül hagyta az őt követő rendőrautó megállásra felszólító jelzéseit is, menekülés közben pedig még egy autóval ütközött, végül az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződésében fogták el. A balesetekben senki sem sérült meg.

A férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, és az is kiderült, hogy a 29 éves román állampolgár vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

   

A férfit a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben. Felelnie kell még engedély nélküli és ittas vezetés miatt, valamint számos közlekedési szabály megsértéséért - ismertette a rendőrség.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés