Hirdetés

Újabb rejtélyes haláleset az Epstein-ügyben, Bill Clinton is érintett

Morvay Péter portré Morvay Péter

Holtan találták egy fához kötözve Bill Clinton elnök egyik korábbi munkatársát, aki Jeffrey Epstein látogatásait szervezte a Fehér Házba. 

Az 59 éves Mark Middleton halálát hivatalosan öngyilkosságnak nyilvánították – annak ellenére, hogy a holttest közelében nem találtak fegyvert.

Daily Mail által megszerzett rendőrségi jelentésből kiderült, hogy az arkansasi üzletembert lőtt sebbel a mellkasán találták meg, miközben a nyaka egy kábellel egy fához volt kötözve.

„A férfi nyilvánvalóan elhunyt" 

- írta Jeremy Lawson helyettes seriff a helyszínre történt megérkezése után.

Lawson beszámolójában az is szerepel, hogy bár a rendőrök Middleton BMW terepjárójában egy fegyvertáskát és három doboz sörétet találtak, fegyver nem volt a közelben.

A kétgyermekes apa a halála előtti években a családi vállalkozásában dolgozott, de korábban Bill Clinton személyes tanácsadója volt Washingtonban. 

A most elhunyt férfi szervezte Jeffrey Epstein találkozóit Bill Clintonnal
A most elhunyt férfi szervezte Jeffrey Epstein találkozóit Bill Clintonnal New York Post

Middleton szervezte többek között 

Jeffrey Epstein látogatásait a Fehér Házba, legalább hét alkalommal.

Bill Clinton állítólag a pedofilíával vádolt Epstein hírhedt „Lolita Express” repülőgépén is utazott.

Eptstein kapcsolatban állt András herceggel is, aki azonban tagadja, hogy pedofil kapcsolata lett volna, és beperelte a nőt, aki szexuális zaklatással vádolta meg.

A királyi udvarban azonban másokkal kapcsolatban is felmerült súlyos gyanú, például pedofiliával vádolják Károly király mentorát.

Middleton 1995-ben hagyta el a Fehér Házat, de utána is kapcsolatban maradt az elnöki házaspárral. 

Halála után ismét előkerültek azok az összeállítások, amelyek szerint hosszú pályafutásuk során Bill és Hillary Clinton politikai ellenfelei és idővel kellemetlenné vált korábbi bizalmasaik sora halt meg rejtélyes körülmények között. 

Mint ismert, miután Jeffrey Epstein 2019 augusztusában felakasztotta magát a cellájában Donald Trump akkori elnök a Twitteren megosztott egy üzenetet, amely azzal vádolta Clintonékat, hogy ők rendezték meg Epstein halálát, leplezve ezzel szoros kapcsolataikat a hírhedt pedofil lánykereskedővel. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés