Hirdetés

Beperelheti András herceg a nőt, aki szexuális zaklatással vádolta

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Nem várt fordulatot vett András herceg ügye, amiben egy nő azt állította, hogy még 17 évesen szexuális kapcsolatot létesített vele a herceg.

András herceg
András herceg

András herceg az ügyvédeivel tárgyal arról, hogy talán bocsánatkérésre számíthat Virginia Giuffre-tól. A nő azt állította korábban, hogy a szexuális ragadozó, Jeffrey Epstein közvetítésével kapcsolatba került a herceggel, aki zaklatta őt, és többször is szexuális kapcsolatba kerültek. A nő ekkor csak 17 éves volt - emlékeztet a Sun.

A lap most azt írja, hogy András herceg jogi lépéseket fontolgat, noha korábban 3 millió fontos egyezséget is kötöttek. Most ezt az egyezséget bontaná fel, és még bocsánatkérésben is reménykedik. Ez pedig szabad utat biztosítana ahhoz, hogy visszatérhessen a herceg a botrány miatt elveszített királyi feladataihoz, és az elvett címeit is visszakaphatná.

András herceg a pert Ghislaine Maxwell legutóbbi megszólalására alapozza. A nő, aki gyakorlatilag Epstein mádámja volt, nemrég a CBS-nek adott egy exkluzív interjút, amiben azt mondta, hogy a herceg elleni vádak alaptalanok, és sosem mutatta be Andrást Virginiának.

A herceg tavaly februárban fizetett legalább 3 millió fontot, hogy ejtse ellene a pert. Egy forrás azt mondta a lapnak: “András valójában sosem akart alkut kötni és mindig is kitartott amellett, hogy ártatlan”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés