Hirdetés

Egyszerűen undorító, ahogy a Chelsea sztárfocistája a játékvezetővel viselkedett

Nap Híre portré Nap Híre

Káromkodva szidta a bírót a sérült sztárjátékos.

Egészen megdöbbentő jelenetek játszódtak le a Chelsea és az Aston Villa legutóbbi mérkőzésén, ugyanis Reece James trágár szavakkal minősítette a játékvezetőt, amiért akár több meccsről is eltilthatják a Chelsea csapatkapitányát - írja az Origo.

Bár Reece James korábbi sérülése miatt ezen a mérkőzésen nem léphetett pályára, ám ennek ellenére is sikerült magára terelni a figyelmet. A 23 éves védő ugyanis a mérkőzés után a játékoskijáróban durva szavakat vágott az egyik játékvezetőköz. 

A hátvéd a meccs után durva, sértő és trágár szavakat mondott és/vagy helytelen magatartást tanúsított a mérkőzésvezetővel szemben

- áll a FA által kiadott hivatalos közleményben, ami szerint Jamesnek péntekig van lehetősége, hogy reagáljon a vádakra. A szezon előtt megszigorított szabályok értelmében, amelyek alapján a futballisták, az edzők és a játékvezetők közötti nézeteltéréseket és durva megnyilvánulásokat sokkal komolyabban büntetik, James eltiltásra számíthat, függetlenül attól, hogy nem is játszott a meccsen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés