Hirdetés

Reagált az RTL a botrányra: Zámbó Jimmy örökösei elfogadták A Király forgatókönyvét és pénzt is kaptak érte

Nap Híre portré Nap Híre

Megszólalt az RTL is a botránnyal kapcsolatban.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, kitört a botrány az RTL sikersorozata, A Király miatt a Zámbó családban. Lapunk információi szerint a néhai énekes testvérei és az özvegye egy oldalra kerültek, bejegyzéseik pedig arról szólnak a közösségi oldalakon, hogy nem azt kapták, amire számítottak a sorozattal kapcsolatban.

A sorozat egyébként hónapokkal ezelőtt, az RTL streaminszolgáltatásán debütált, ráadásul részben az énekes csepeli otthonában forgatták, méghozzá a család engedélyével. Az alkotás felkavarta az állóvizet, ám a család valami miatt csak hétfő este borult ki. Először Jimmy unokája tett közzé egy bejegyzést, nem sokkal azután, hogy a tévécsatorna levetítette a tévénézők előtt is a sorozat egyik epizódját.

Ebben Jimmy többek között egy autóban csalta meg a feleségét, és folyamatosan megalázóan beszélt vele. Úgy tűnik, ez a rész most összerántotta az egész családot.

Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is felvagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek

- írta egy kommentben Edit asszony. Ezt követően a Zámbó testvérek egy közös bejegyzésben adták a nyilvánosság tudtára, hogy nekik nincs közük a sorozathoz, majd Jimmy legidősebb fia, Krisztián is megszólalt, aki szintén durván kiakadt. Időközben az RTL is elküldte az álláspontját, amit változtatások nélkül közlünk: 

Az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi

- közölte lapunkkal az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés