Hirdetés

Puzsér Róbertnek most lett elege Gyurcsány Ferencből

Nap Híre portré Nap Híre

Kitört a botrány a Hegyvidéken, a Kutyapárt szerint a DK rájuk indul, a DK úgy látja: a Kutyapárt és a Momentum megpróbálta őket és a többi ellenzéki pártot kijátszani. Erre a hírre reagált most a Facebook-oldalán Puzsér Róbert, aki durván kiakadt.

A Nap Híre is beszámolt róla, hogy a Kutyapárt tönkreverte a Momentumot a hegyvidéki előválasztáson. Az előválasztás előtt a Kutyapárt megállapodást kötött a Momentummal az egyéni képviselőjelölti helyek elosztásáról, ám ebből a megállapodásból kimaradt a többi ellenzéki párt. A DK nem érezte magára nézve kötelezőnek a nélküle megkötött megállapodást, így mindenhol ráindult a kutyapárti jelöltekre.

Azt is megírtuk, minderre a Kutyapárt elnöke a Facebookon reagált. Szerinte a DK kerületi elnöke, Élő Norbert „az elmúlt 4 napot azzal töltötte, hogy összehozza a Fidesz győzelmét a XII. kerületben. Komoly munkát végzett, igaziból többet dolgozott ebben a pár napban, mint az elmúlt 5 évben” azzal, hogy „a DK elindul az összes egyéni körzetben a kerületben, ahol a Kutyapárt”.

A történet tovább bonyolodik, ugyanis most a témában Puzsér Róbert is megszólalt, méghozzá a Facebook-oldalán egy terjedelmes írásban. 

"A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás. Emlékeztetek mindenkit arra, hogy az előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire. Az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben szarnak bele".

Puzsér ezután leírta saját történetét is: "amikor 2019 júniusában visszautasítottam, hogy elinduljak az előválasztáson, az ellenzéki magyarok kígyót-békát kiabáltak rám: rohadék Fidesz-ügynöknek meg mindenféle gazember trollnak hordtak el, aki meg akarja akadályozni a Fidesz leváltását. Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet" - fogalmazott a publicista.

Végül kiemelte, hogy "a nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára", és szerinte Gyurcsánnyal nem összefogni kell, hanem "Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés