Hirdetés

Puzsér Róbert sokkot kapott, amikor meghallotta Borkainé szavait a férjéről

Nap Híre portré Nap Híre

A publicista szerint az is kérdéses, vajon miért kell újra a nyilvánosság elé állni az ügy részleteivel.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, a bukott győri polgármester felesége, Borkainé Havassy Myrtill az ATV kamerái előtt törte meg először a csendet. Mint köztudott, Győr egykori polgármesteréről 2019 őszén kerültek nyilvánosságra egy szexpartin készült felvételek. Borkai Zsolt a botrány következtében lemondott polgármesteri tisztségéről.

Felesége elmondása szerint Borkai összehívta a családot, és bevallotta, mit tett. Borkainé Havassy Myrtill úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját. 

“Na ilyen a Stockholm-szindróma” - fogalmazott Puzsér Róbert publicista a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában Borkainé interjúja után. A publicista szerint ugyanis ez az, amikor az ember képtelen arra, hogy megnevezze a nyomorúságának a forrását és mindenféle magyarázatot keres és igazolja mindazt a megaláztatást, ami történt. 

Puzsér szerint az is kérdéses, vajon miért kell újra a nyilvánosság elé állni az ügy részleteivel. Szerinte a válasz egyszerű: Borkai Zsolt elégtételt remél és ezért újra elindul jövőre Győr polgármesteri székéért. Bár a publicista szerint aligha nyerhet 2024-ben Borkai, annak ellenére, hogy 2019-ben, a videó kiszivárgása után megválasztották őt a győriek, és csak később mondott le tisztségéről.

Nem az orgiázás és nem a yachtozás a probléma, ez nem a mi ügyünk, jelentette ki Puzsér. A publicista szerint az az igazi probléma, hogy “keresztény, klerikális, fideszes, döngő mellű, zsinóros mentében előadott identitás hazugság” és ennek a viszonyulása a lyukas zokniban előadott orgiázáshoz. Valójában ez nem Borkai Zsolt szégyene, hanem a “népnemzeti kurzus szégyene”, mondta. 

Az Önkényes Mérvadót minden hétköznap 20:25-kor láthatják az ATV Spiriten.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés