Hirdetés

Nem hisszük el: így vallotta be feleségének Borkai Zsolt az adriai hancúrozást

Nap Híre portré Nap Híre

Exkluzív interjúban először és utoljára vallott a megcsalásról és házasságuk válságáról Borkainé Havassy Myrtill, Borkai Zsolt felesége az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában. 

Mint köztudott, Győr egykori polgármesteréről 2019 őszén kerültek nyilvánosságra egy szexpartin készült felvételek. Borkai Zsolt a botrány következtében lemondott polgármesteri tisztségéről.

Borkai felesége az ATV kamerái előtt most azt is elárulta, hogy vallotta be neki férje a történteket. 

Azt megélni nem volt egyszerű. Azon a napon, amikor összerendelte a családot a férjem, a gyerekeket, engem, hogy most akárhol is vagytok, gyertek haza, mert valamit el kell, hogy mondjak nektek, az a pillanat örökre megmarad és nem jó emlékként az életemben. Úgy éreztem, hogy sokkot kaptam, nem tudtam megszólalni

- idézte fel Borkainé. "A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt” - idézte fel. Úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját. Azt érezte: „itt van egy test és belül üres, se szív, se lélek, semmi nem volt bennem”.

Borkainé arról is beszélt, hogy 2019 őszére "elfáradt" a házasságuk, abban az időben ugyanis nem figyeltek egymásra. "Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen” – mondta Borkainé, aki szerint, lehet, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. A megcsalás rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyén akkor is szereti”. Szerinte nem tudták volna ezeket az éveket egymás nélkül kibírni.

"Nem gondoltam egy pillanatig sem arra, hogy el szeretnék válni, inkább a megoldást kerestem. Egy házasságot megtartani sokkal nehezebb, mint egy dolog után azt mondani, hogy vége és nincs tovább” – fogalmazott, miközben azt is hozzátette, hogy nagyon megalázottnak érezte magát. „Egy nőt, a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog" - jelentette ki. 

Borkainé azt is bevallottaA: hogy a mai napig nem nézte meg a férjéről kiszivárgott videókat. 

„Egyszer én sírtam, egyszer ő sírt” – idézte fel Borkainé, aki férje szemében az első pillanattól fogva látta, hogy nagyon megbánta, amit tett. Az első gondolata az volt, hogy elmegy otthonról és ott hagyja a férjét. Hozzátette: soha, egyetlen egyszer sem kiabáltak egymással. 

Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember – mondta. Nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy mentegetni próbálja-e a férjét, akit elmondása szerint továbbra is nagyon szeret. Azt is elárulta, hogy az adriai szexpartiról kikerült első fotó után azt az inget, amiben a férje a hajón volt, széttépte és kidobta.

A teljes cikket és a videót az atv.hu oldalán, ide kattintva találják meg. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés