Hirdetés

Putyinnak kezd elege lenni Macronból, atomcsapással fenyegeti Párizst

Nap Híre portré Nap Híre

Oroszország fontolgatja a Párizs elleni atomcsapást - jelentette ki Pjotr Tolsztoj, az orosz parlament alsóházának alelnöke a francia BFM TV-nek.

Ahogy azt a naphire.hu is megírta, Emmanuel Macron francia elnök egy Ukrajna ügyében tartott párizsi konferenciát követően nyilatkozva nem zárta ki egyértelműen annak lehetőségét, hogy nyugati országok szárazföldi csapatokat küldjenek Ukrajnába. Macron azt is mondta, hogy a Nyugat mindent meg kíván tenni annak érdekében, hogy Oroszország ne kerülhessen ki győztesként a konfliktusból.

Miután a francia elnök meglebegtette, hogy francia katonákat küldhetnek Ukrajnába, Pjotr Tolsztoj, az orosz parlament alsóházának elnöke arről beszélt a francia BFM TV-nek, hogy Oroszország fontolgatja a Párizs elleni atomcsapást.

A 24.hu felidézte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök már februárban azzal fenyegetőzött, hogy „Oroszország senkinek nem engedi meg, hogy beavatkozzon a belügyeibe” és országa „stratégiai nukleáris erői teljes készültségben állnak”, és azóta is többször felemelgette az atomháború és az emberi civilizáció megsemmisülésének veszélyét. 

Pjotr Tolsztoj most arról is beszélt, hogy mindenkit megölnek az Ukrajna területére lépő francia katonák közül, hozzátéve, hogy a jelenleg Ukrajnában harcoló 360 francia zsoldos közül 147-et már meg is öltek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés