Hirdetés

Puskás Peti durván kiakadt, brutálisan elítélte a katari vb-t

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Puskás Péter nemrég a közösségi oldalán adott hangot annak, hogy mennyire nem tetszik neki a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság. Sőt egyenesen kijelentette, ő mindenképpen bojkottálja a vb-t.

Puskás Péter
Puskás Péter

Sok nehézségen megyünk keresztül az elmúlt években és sokan imádjuk-várjuk a nagy sporteseményeket mint a foci világbajnokság. Ennek ellenére még egy meccset sem néztem és nem is fogom, mert nem tudok elmenni amellett, hogy a szórakozásunkért hivatalosan több száz, de egyes becslések szerint több ezer munkás vesztette életét a stadionok építése alatt

- írta a közösségi oldalán  azenész, majd hozzátette: ez az egész szituáció a rabszolgaság új generációja. Ettől függetlenül sok sikert kívánt a csapatoknak. A kommentelők közül sokan igazat adtak Puskásnak, viszont kiemelték: ők nem tudnak lemondani olyan egyszerűen a fociról - írja a Promotions.

Mint ismert, nemrég robbant a botrány, miután Katar hivatalosan is elismerte, hogy több száz vendégmunkás vesztette életét a katari labdarúgó-világbajnokság stadionépítkezései során.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés