Hirdetés

A PSG már nagyon szabadulna Neymartól

Garai Kitti portré Garai Kitti

A hírek szerint a PSG idén nyáron is megpróbál megszabadulni Neymartól. 

A Foot Mercato értesülései szerint a brazil támadóval nagyon elégedetlen a francia klub, és a háttérben azon dolgoznak, hogy Neymar mihamarabb távozzon. A szurkolók is így gondolják, ugyanis nemrég megjelentek Neymar háza előtt, hatalmas tüntetést rendezték és arra szólították fel a focistát, hogy távozzon a PSG-ből. 

A lap szerint Neymart  2022 márciusában felajánlották több európai élklubnak, és Luis Campos sportigazgató érkezésével sem változott a helyzet. A klubvezetők állítólag jelenleg is azon dolgoznak, hogy megtalálják a legjobb megoldást, ugyanis nem szeretnék áron alul eladni Neymart.

Korábban a Chelsea-t emlegették lehetséges célpontként, hozzátéve, hogy Todd Boehly biztosan nem hagyna ki egy ilyen lehetőséget. Ám a Foot Mercato most a Manchester United nevét is bedobta, illetve a következő hetekben más csapatok is a képbe kerülhetnek - írja a Sportal. A támadót egyébként 2027-ig köti szerződés a klubhoz.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Messi is hamarosan távozhat a PSG-ből. Az argentin klasszis esetében korábbi csapata, az FC Barcelona jöhet szóba, de az is lehet, hogy Szaúd-Arábiában folytatja tovább a karrierjét. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés