Hirdetés

Messi megtörte a csendet, kínos magyarázkodásba kezdett

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, Lionel Messi súlyos büntetést kapott klubjától, a PSG-től, miután engedély nélkül elutazott Szaúd-Arábiába és emiatt kihagyta a csapata hétfői edzését. Ahogy arról beszámoltunk, az argentin klasszist két hétre eltiltotta a klub, még az edzéseket sem látogathatja. Természetesen erre az időszakra fizetést sem kap a hétszeres aranylabdás.  

Messi végre megtörte a csendet, és kínos magyarázkodásba kezdett az Instagram-oldalán. A klasszis bocsánatot kért a Paris Saint-Germaintől és csapattársaitól, majd elárulta, hogy miért nem jelent meg a hétfői edzésen. 

"Azok után, ami történt, el akartam készíteni ezt a videót. Először is: bocsánatot szeretnék kérni a csapattársaimtól és a klubtól. Őszintén azt hittem, hogy a meccs után szabadnapunk van, ahogy a korábbi hetekben is. A Szaúd-arábiai utamat előre megszerveztük, és már nem tudtam lemondani. Sajnálom, amit tettem, és várom, hogyan dönt a klub" 

- mondta Lionel Messi az Instagram-sztorijában - szúrta ki az Index.

A napokban egyébként felreppentek azok a pletykák, hogy Lionel Messi hamarosan elhagyja a PSG csapatát. Mint ismert, szerződése június 30-án lejár. A hétfői utazása pedig csak még egy jel arra, hogy Messi máshol képzeli el a jövőjét. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés