Hirdetés

Ledobta a bombát a Primark, erre a hírre várt rengeteg magyar

Nap Híre portré Nap Híre

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren.

A cég a magyar piacra lépéssel 180 munkahelyet teremt hazánkban.

Az egyszintes üzletben női, férfi és gyermekruhák mellett lakberendezési cikkeket, szépségápolási termékeket és kiegészítőket forgalmaznak majd - írja az Economx.

A budapesti nyitás jelentős lépés a társaság globális terjeszkedési terveiben: Magyarország a divatcég 17-ik piaca és a hatodik Kelet-Közép-Európában, amely jól mutatja, hogy a régió továbbra is kulcsfontosságú a márka üzlethálózatának fejlesztése szempontjából.

A divatlánc a régió öt országában - Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Szlovákiában - 12 üzletet működtet, első boltjuk Ljubljanában nyílt 2019-ben.

A magyarországi megjelenés után is folytatják a régiós terjeszkedést, a következő egy évben Temesváron, Prágában és a lengyelországi Bydgoszczban terveznek üzleteket nyitni.

Az üzletben forgalmazott ruházati termékek 55 százaléka már most is újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagok felhasználásával készül, és az arány 2030-ra 100 százalékra emelkedhet.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a cég 2023. januárban jelentette be szándékát, hogy belép a magyar piacra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés