Hirdetés

Sokan kiborulnak majd: íme a 366 posta, ami bezár - lista

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A gáz ára miatt dráguló rezsi arra kényszeríti a postát, hogy takarékoskodjon. Ahogy írták, ideiglenesen be is zárnak pár fiókot, erről pedig lista is készült. Nem is keveset, országosan 366 helyen szűnik meg a szolgáltatás és költözik át máshova.

A bezáró posták listája azt mutatja, hogy nemcsak falvak vagy megyeszékhelyek fiókjai esnek áldozatul a rezsi kényszerű csökkentésének, hanem budapestiek is.

A Posta ígéri, hogy senkit nem hagy magára. Hiába a számukra magas gázár és így az elszálló rezsi, ígéretet tettek, hogy mindenhol megoldott marad a postázás, hiába a bezárás. 

Ahol több szolgáltatóhely működik, a listán felüli fennmaradó postahivatalok megemelt kapacitással fogadják majd az ügyfeleket. Ott viszont, ahol nincs másik nyitvatartó posta, a szolgáltatások mobilposta segítségével lesznek elérhetők.

Arról egyébként, hogy jelenleg a gáz ára zuhan, a Naphire.hu írt. Úgy tűnik azonban, hogy a felhasználókhoz egyelőre nem érnek el a kedvezőbb tőzsdei árak. A kormány rezsiválság miatt hozott rendkívüli intézkedéséről itt olvashatnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés