Hirdetés

Polgár Tünde és fia veszélybe került: lecsapott rájuk egy trópusi vihar

 portré

Polgár Tünde és férje, Árpád idejük egy részét a napfényes Floridában töltik minden évben. Főleg a  hideg, magyar teleket vészelik át a kellemes éghajlatú államban. Mostani útjukon azt is eldöntötték, hogy felújítják ottani nyaralójukat. A házat évtizedekig bérlő lakta, de most megürült, ezért belevághattak a munkálatokba.

,,Azt tudni kell, hogy Floridát szinte ellepték az emberek. Tömegek építkeznek éppen, vagy kezdenek felújításba, így egyszerűen nem találtunk szakembert – kezdte a Borsnak Tünde. Amikor nagy nehezen találtak segítséget, egy másik problémával néztek szembe.”

Fiával, a 20 éves Danival indultak útnak, amikor hirtelen egy hatalmas trópusi vihar csapott le rájuk az autópályán. ,,Elsötétült minden, mintha lehúzták volna a rolót. Sokkoló volt a látvány, özönvíz szerűen ömlött a víz, ami nem tudott hol elfolyni, így az utcán hömpölygött körülöttünk, majd’ elsodort bennünket. Szerencsére Dani felnőtt módon kezelte a helyzetet, s noha a jogosítványa még friss, nyugodt maradt végig, miközben vezetett – emlékezett vissza a sokkoló történetre.” Tünde azt is elmondta, hogy veszélyes 15 perc volt, amikor lecsapott rájuk az úton ez a trópusi vihar, ami nagyon hirtelen jött és úgy maradt abba, mintha elvágták volna -írta a bors.hu.

Fotó: screenshot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés