Hirdetés

15 millió forintot nyert Szente Gréti, és Jósa Danny is, ők az Exatlon új bajnokai

 portré

A férfiaknál a pénteki adásban Herczeg-Kis Bálint nagyon simán megverte Jósa Dannyt azon a pályán, amelyet ő választott, ezzel lépéselőnyre tett szert. Az 5-1 után jött egy 5-2, már a vasárnapi adásban, de ezúttal riválisa nyert - tehát Danny is hozta a pályát, melyet ő választott.

Jött a mindent eldöntő összecsapás, 3-1-re vezetett Bálint, 3-3 lett, majd Danny nagyon magabiztosan nyert egy futamot, szenzációsan dobott. Ezzel 4-3 lett, az utolsó  futamban Bálint nem remekelt a dobásánál, ellenfele jobban koncentrált, így új bajnokot avatott az Exatlon: Jósa Danny vitte haza a 15 millió forintot - írta az origo.hu.

Szente Gréti ismételt, a 2021-es évad után idén is nyerni tudott.  „Hajlamos vagyok a vereségeket tragikusan szemlélni, s folyamatosan bennem volt, hogy nem vagyok elég jó... Sikerült ezt átfordítani magamban, és arra koncentrálni, hogy fejlődjek. Mindenkitől kaptam egy-egy jó mondatot, jól esett, hogy szurkolnak, tanácsokat adnak. Szerintem azért is sikerült nyernem, mert jól tudtam alkalmazkodni és hallgattam a többiekre” mondta a Blikknek Gréti.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés