Hirdetés

Peller Károlyt a hangja mentette meg egy oroszországi börtöntől

Nap Híre portré Nap Híre

Peller Károly csak a hangjának köszönhette, hogy elkerülte a nagyobb bajt Oroszországban. Az operaénekest ugyanis rabosították az országban, és dallal kellett bebizonyítani, hogy ki ő valójában. 

A magyar színész nőnap alkalmából utazott Oroszországba, ám az utazás nem volt zökkenőmentes, ugyanis a határon rabosítani akarták. Peller Károly a Mokka műsorában vendégeskedett, ahol megosztotta a nézőkkel, hogy nemrég Oroszországban járt, ahol egy nőnapi előadással készült a közönségnek – írja a Blikk.

Mint mondta, az előadás nagyon jól sikerült, és még városnézésre is maradt idejük. Ám azzal akadt egy problémájuk – mondta. 

,,A helyzetre való tekintettel most az összes európait kiveszik a sorból a vámnál, úgyhogy minket is. Egyszer csak mondták, hogy menjünk a határőrrel, aztán elvittek egy kihallgatószobába minket, és tulajdonképpen rabosítottak" – mesélte a színész, akinek az adatait is felvették, sőt, fotó is készült róla. 

A Peller elmondása szerint végül 2,5 óra után, körülbelül hajnal 3-kor jutottak át az őrség ellenőrzésén, de előtte még be kellett bizonyítaniuk, hogy valóban operaénekesek, és azért jöttek az országba, hogy előadjanak. Így kénytelenek voltak hajnalban dalra fakadni és énekelni a határőröknek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés