Hirdetés

Újabb pedofilbotrány? Letartóztattak egy férfit Szigetszentmiklóson

Nap Híre portré Nap Híre

Letartóztattak egy pedofíliával gyanúsított 63 éves férfit, aki szigetszentmiklósi házába márkás italokkal, cigarettával csábított magához fiatalokat, majd szexuális ajánlatokat tett nekik.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n azt írta: egy kamasz fiú édesanyjának bejelentése alapján kezdtek nyomozni a szigetszentmiklósi rendőrök 2023. október 4-én.

A rendőrök széles körű adatgyűjtést végeztek, összeszedték és meghallgatták a kamasz baráti társaságának tagjait, bejárták a város minden szórakozóhelyét. Rövid időn belül a pedofil három áldozatát azonosítottak - tudatták.

A nyomozók a férfit február 12-én Szigetszentmiklóson fogták el. Házának alagsorában szexruhákat, maszkokat, szexuális segédeszközöket foglaltak le. Több budapesti ingatlanából digitális adathordozókat vittek magukkal. Kihallgatásán azt mondta, szerinte "nincs semmi kivetnivaló alantas ösztönei kielégítésében".

A módszere az volt, hogy márkás italokkal, cigarettával behálózta áldozatait, akiknek szexuális ajánlatokat tett. Az ajándékokért perverz vágyai kielégítését kérte, cserébe esetenként 5-10 ezer forintot kínált.

A korábban hasonló bűncselekmény miatt már büntetett, jelenleg letartóztatásban lévő férfi ellen többrendbeli gyermekprostitúció kihasználása, valamint kóros szenvedélykeltés megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság - olvasható a rendőrség honlapján.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés